lördag 12 juli 2008

Frågor och mera frågor

Nu när jag tagit tag i bygget ordentligt kommer det upp en massa frågor. Funderar på hur grunden ska grävas och genast leder till många andra frågor. Och det går heller inte längre med några ungefärliga svar för snar kanske vi får tag på någon som kan gräva och då måste jag veta exakt hur gropen ska vara. Och hur den ska vara påverkar allt möjligt. Givet viss har vi en ritning från bygglovet. Men det finns mycket där som bara är på ett ungefär och när man börjar fundera på hur det ska vara kommer genast många frågor upp. Jag märker att jag är oerfaren.

Men denna lilla skrift som jag fick se för någon vecka sedan är hjälper till lite. Vid en snabb genomläsning ser man att deras hus är större och har en betydligt större budget än vårt hus. Men vi har valt en liknade grundkonstruktion och förklaringarna är utförliga. Det huset skulle jag vilja titta närmare på.

2 kommentarer:

Tingeling sa...

Kul att följa bygget på bloggen
Ut och såga ny ta mycket kort kram Moster Å

Magnus sa...

Har inte blivit sågat så mycket sågat eller fotat på sistone. Men nu ska det snar grävas och jag har kamran tillgänglig så då blir det nog några bilder.